ГоловнаСвіт

Дочка Кадирова відкрила в Чечні магазин еротичної білизни, - ВВС

У дочки Кадирова вже є власна кондитерська.

Дочка Кадирова відкрила в Чечні магазин еротичної білизни, - ВВС
Айшат Кадырова
Фото: LIFE/ Сергей Дубровин

Дочка глави Чечні Рамзана Кадирова, 18-річна Айшат, яка керує будинком Firdaws, відкрила в республіці магазин жіночої еротичної білизни та інтимних аксесуарів.

Про це повідомляє Російська служба ВВС

У торговому центрі Firdaws в Чечні Айшат має кондитерську в однойменному торговому центрі - поруч з цією кондитерською і відкрився бутік з білизною Lady A, уточнює ВВС. Урочисте відкриття бутіка відбулося наприкінці листопада.

У магазині можна придбати інтимну косметику. У записі бутіка рекламується масажний крем, який дозволяє "спробувати партнера на смак". Там же можна придбати очищувальний гель для вагіни, батоги, маски та інші аксесуари.

"Будуар твоїх таємниць і мереживної пишноти. Будь сміливішою... Тільки між нами...", - йдеться в описі магазину в Instagram

Представники Firdaws навідріз відмовилися відповідати на запитання видання, пов'язані з магазином жіночої білизни.

"З одного боку, якщо є такий магазин, значить, є попит", - сказала виданню одна з місцевих мешканок Мерет Мусаєва (її ім'я змінено).

За її словами, протиріччя викликає той факт, що магазин відкрила саме дочка чеченського глави. "Враховуючи, яка пропаганда жіночої поведінки ведеться для звичайних людей, це зачіпає. Наче ставлення у них [Кадирових] до нас таке: "Для нас одне, для вас інше", - сказала Мерет, додавши, що в республіці жінок "вчать життя, вчать тому, які ми повинні бути покірні, слухняні".

Нагадаємо, що наприкінці листопада Кадиров розповів про мрію покинути пост глави Чечні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram