ГоловнаСвіт

Канада пообіцяла протидіяти пропаганді Кремля

"Канадські військові - професіонали найвищого рівня, і це не дозволить неправдивій інформації, яку поширює Росія, вкоренитися".

Канада пообіцяла протидіяти пропаганді Кремля
Харджит Саджан
Фото: www.mil.gov.ua

Масована російська пропаганда проти канадських військових, дислокованих у Латвії, не дасть очікуваного в Москві результату.

Таку думку в інтерв'ю "Укрінформу" висловив міністр оборони Канади Харджит Саджан.

"Ми добре готуємо своїх військових. Вони професіонали найвищого рівня, і це не дозволить неправдивій інформації, яку поширює Росія, вкоренитися", - сказав Саджан.

При цьому він додав, що Канада все ж вживе заходів для протидії російській інформаційній війні. "Тим не менше, ми будемо продовжувати протидіяти будь-якій дезінформації, яку росіяни спробують запустити", - зазначив міністр оборони Канади.

Нагадаємо, що під час саміту НАТО 2016 року Канада погодилася надіслати свої війська разом із технікою в Латвію й очолити багатонаціональний батальйон, який перебуватиме в Прибалтиці з метою стримування можливої російської агресії. По батальйону надіслали також США, Німеччина і Великобританія, які вже розгорнули свої війська в інших прикордонних з Росією державах-членах Північноатлантичного альянсу.

Одразу після прибуття канадців на місце дислокації біля Риги місцеві російськомовні ЗМІ поширили цілу серію хибних повідомлень про них.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram