ГоловнаСвіт

У Лондоні затримали підлітка у справі про атаку отруйною рідиною

Шестеро людей постраждали в торговому центрі в столиці Великобританії.

У Лондоні затримали підлітка у справі про атаку отруйною рідиною
Фото: theguardian.com

Шестеро людей постраждали в торговому центрі в Лондоні через розпорошену там напередодні, 23 вересня, отруйну речовину. Як повідомляє The Guardian, поліція затримала 15-річного підлітка.

Як повідомляє видання, небезпечна речовина потрапила на людей під час конфлікту, що  виник між двома групами молодих людей. За словами свідків, одному з молодих людей речовина потрапила на обличчя: "На підлозі лежав хлопець, він кричав від болю, і його друзі верещали "це кислотна атака, він горить". Кілька людей кинулися змивати речовину з їх шкіри", - сказав очевидець.

У Скотленд-Ярді зазначили, що не схильні вважати подію терактом. За даними поліції, у справі про напад затримано 15-річного підлітка, йому загрожує звинувачення в заподіянні тяжкої тілесної шкоди.

У торговому центрі Лондона сталася атака з використанням кислоти.

У кінці липня в британській столиці вже фіксувалася серія атак із застосуванням кислоти. Під час нападів двоє злочинців на мопеді хлюпали хімічною рідиною в обличчя перехожим. Атаки були зафіксовані в людних районах на півночі міста - Хакні, Стоук-Ньюінгтоні, Іслінгтоні, Лоуер-Клептоні і Шордічі. Тоді за підозрою поліції були затримані кілька підлітків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram