ГоловнаСвіт

Поліція Вашингтона відмовилися вважати смерть Лесіна підозрілою

Нових доказів у справі немає.

Поліція Вашингтона відмовилися вважати смерть Лесіна підозрілою
Михаил Лесин
Фото: crimerussia.ru

Поліція Вашингтона не вважає смерть екс-міністра друку Росії Михайла Лесіна підозрілою. Нових доказів у справі немає, передає РИА Новости.

Про це заявила в п'ятницю представник поліції Рейчел Рід, коментуючи статтю BuzzFeed, де стверджувалося, що співробітники ФБР і розвідки США вважають смерть екс-міністра друку Росії Михайла Лесіна вбивством.

"Після обговорення з нашою командою з розслідування вбивств у нас немає причин припускати, що ця смерть була підозрілою", - сказала Рід.

Вона додала, що в разі появи нових доказів може бути призначено додаткове розслідування.

Раніше в п'ятницю видання BuzzFeed опублікувало матеріал, у якому йдеться про насильницьку смерть Лесіна. Зокрема, джерело в розвідці з посиланням на свого колегу, який вів справу, розповіло, що Лесін "був забитий до смерті". Інший співрозмовник уточнив, що екс-міністра вбили бейсбольною битою.

Про смерть Лесіна стало відомо в листопаді 2015 року. Офіційна версія - серцевий напад. В березні 2016 року судмедексперт Вашингтона Лашон Бімон повідомив, що Лесін помер від удару тупим предметом по голові. Іншими причинами смерті назвали тупі травми шиї, тулуба, верхніх і нижніх кінцівок.

Восени того ж року справу про смерть Лесіна було закрито. ЇЇ визнали нещасним випадком. Також повідомлялося, що Лесін незадовго до смерті вживав алкоголь і, впавши, отримав поранення, від яких помер, коли перебував у номері готелю сам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram