ГоловнаСвіт

На Вінус Вільямс подали в суд за ДТП, в якій помер літній чоловік

Позивачі просять провести процес за участю присяжних.

На Вінус Вільямс подали в суд за ДТП, в якій помер літній чоловік
Фото: EPA/UPG

Сім'я 78-річного Джерома Барсоні, який помер після ДТП за участю Вінус Вільямс, подала позов проти тенісистки.

Про це пише місцеве видання The Palm Beach Post (смертельна аварія сталася в Палм-Біч-Гарденс, штат Флорида).

Сума позовних вимог не називається. Позивачі просять провести процес за участю присяжних.

Вільямс заявила, що її серце розбите через те, що сталося. "Я спустошена і убита горем через цю подію. Мої щирі співчуття рідним і друзям Джерома Барсоні. Я продовжую думати і молитися за них", - написала вона в фейсбуці.

ДТП за участю Вільямс сталося ще 9 червня. Вінус перетинала перехрестя за кермом автомобіля Toyota Sequoia 2010 і зменшила швидкість через пробки попереду. В цей час в неї збоку в'їхала машина Hyundai Accent 2016, за кермом якої перебувала жінка, що отримала чисельні переломи, а пасажиром був її чоловік, 78-річний Джером Барсон. Чоловіка також госпіталізували, а через два тижні він помер.

Фото: tmz.com

У поліцейському протоколі тенісистка визнана винуватицею аварії, оскільки порушила правило пріоритету надання руху іншому автомобілю. Також повідомляється, що Вільямс не була під впливом алкоголю або наркотиків, в ДТП вона не постраждала.

Міська поліція заявила, що Вільямс - винуватиця інциденту.

Раніше Вільямс двічі була засуджена у Флориді за водіння без страхового поліса на автомобіль (2011 рік) і за водіння з простроченими правами (2013 рік).

У понеділок Вінус Вільямс візьме участь в 20-му для себе Вімблдонському турнірі, який вона вигравала п'ять разів. Вінус Вільямс була першою ракеткою світу в одиночному і парному розрядах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram