ГоловнаСвіт

Пасажира американської авіакомпанії United Airlines вжалив скорпіон

9 квітня пасажира, який відмовився поступитися своїм місцем співробітникові United Airlines, силою витягли з літака.

Пасажира американської авіакомпанії United Airlines вжалив скорпіон
Самолет авиакомпании United Airlines
Фото: time.com

Канадця Річарда Белла, який летів бізнес-класом авіакомпанії United Airlines з американського Х'юстона в канадський Калгарі, в польоті під час ланчу вжалив скорпіон.

Про це повідомляє ВВС.

За словами потерпілого, отруйне павукоподібне впало йому на голову з відсіку для ручної поклажі, після чого він поклав скорпіона перед собою на відкидний столик і той вжалив його.

Авіакомпанія запропонувала компенсацію Беллу, який летів у Калгарі зі своєю дружиною Ліндою.

Інцидент стався в неділю, але відомо про це стало тільки зараз.

Після приземлення в Калгарі чоловіка відвезли в лікарню, де лікарі встановили, що його життю ніщо не загрожує. Через кілька годин його виписали. За словами Белла, у нього немає намірів подавати на United Airlines до суду.

Інцидент зі скорпіоном стався в розпал скандалу з насильницьким виселенням пасажира Девіда Дао з борту літака United Airlines. Той інцидент стався 9 квітня. Компанія продала дуже багато квитків на рейс і запропонувала кільком пасажирам покинути літак за додаткову компенсацію.

В інтернет потрапив відеозапис, на якому закривавленого Дао силою висаджують з літака, що викликало обурення в усьому світі. Після інциденту United Airlines втратила в ціні близько $800 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram