ГоловнаСвіт

Путін заявив про деградацію довіри до США за президентства Трампа

"Особливо на військовому рівні".

Путін заявив про деградацію довіри до США за президентства Трампа
Рекламный щит с изображением президента США Дональда Трампа и президент России Владимира Путина, Даниловград, Черногория, 16 но
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін сказав, що після того, як на посаду президента США заступив Дональд Трамп, рівень довіри до Вашингтона деградував.

"Можна сказати, що рівень довіри на робочому рівні, особливо на військовому рівні, він не став кращим, а, радше за все, деградував", - сказав Путін в інтерв'ю телерадіокомпанії "Мир".

Нагадаємо, що під час виборчої кампанії Трамп шанобливо відгукувався про Путіна, а свою першу офіційну розмову лідери двох країн провели 28 квітня. Разом із тим домовитися про особисту зустріч їм поки що не вдалося, хоча, наприклад, з головою КНР Трамп уже зустрівся.

У Росії з ентузіазмом сприйняли перемогу Трампа на президентських виборах. У Державній думі цю новину депутати вітали оплесками.

Але останнім часом відносини між Росією і США тільки погіршилися. На початку квітня 2017 року американська військові завдали ракетного удару по авіабазі Сирії, яка є союзником Росії. Цей удар став відповіддю на бомбардування в провінції Ідліб із застосуванням хімічної зброї. США й інші країни Заходу покладають відповідальність за хімічну атаку на Сирію. Росія відкидає такі заяви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram