ГоловнаСвіт

Держдеп США розкрив подробиці візиту Тіллерсона в Москву

Тіллерсон може зустрітися з російськими громадськими активістами.

Держдеп США розкрив подробиці візиту Тіллерсона в Москву
Рекс Тиллерсон
Фото: podrobnosti.ua

Під час свого першого візиту в Москву держсекретар США Рекс Тіллерсон може порушити питання можливого втручання Росії у вибори президента США, а також зустрітися з опозицією.

Про це розповів представник Держдепу на брифінгу, повідомляє агентство Рейтер.

Представник зовнішньополітичного відомства США зазначив, що ситуація з можливим втручанням Росії у вибори президента США підриває довіру між країнами.

Також представник Держдепу не відкинув, що Тіллерсон може зустрітися з російськими громадськими активістами. "Деталі поїздки поки що уточнюють, але не варто виключати", - сказав він.

Серед інших можливих тем - обговорення договору про ракети середньої і меншої дальності (РСМД).

Тіллерсон перебуватиме в Москві з робочим візитом 11 і 12 квітня. Це його перший візит яко керівника зовнішньополітичного відомства адміністрації президента США Дональда Трампа.

Раніше МЗС РФ повідомляло, що Сергій Лавров і Рекс Тіллерсон планують обговорити боротьбу з тероризмом, у тому числі угрупованням "Ісламська держава", врегулювання українського, сирійського, палестино-ізраїльського, єменського, лівійського, афганського та інших конфліктів, деескалацію обстановки на Корейському півострові й інші питання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram