ГоловнаСвіт

У Петербурзі знайшли бомбу в житловому будинку

Три дні тому в місцевому метрополітені стався теракт.

У Петербурзі знайшли бомбу в житловому будинку
Фото: twitter.com/5tv

У житловому будинку в Санкт-Петербурзі сьогодні знайшли і знешкодили вибуховий пристрій, розповів голова адміністрації Невського району міста Костянтин Сєров.

"Вибуховий пристрій знайдено, його знешкоджено", - цитує чиновника агентство ТАСС. За словами Сєрова, небезпеки вже немає і жителям нижніх поверхів дозволили повертатися в квартири.

Петербурзьке видання "Фонтанка" пише, що йдеться про будинок №22 на Товариському проспекті в східній частині міста.

Як розповіли мешканці, близько п'ятої ранку їх розбудив сильний шум унаслідок зламування дверей на восьмому поверсі. Приблизно через дві години після цього квартири почали обходити співробітники поліції, які просили людей покинути будинок, і проводили їх у розташований навпроти дитячий садок. Уже після евакуації десятого під'їзду були виведені на вулицю їхні сусіди з дев'ятого.

За словами місцевих жителів, квартиру, в яку входили співробітники правоохоронних органів, винаймали приїжджі з Середньої Азії.

Нагадаємо, 3 квітня в метро Санкт-Петербурга смертник привів у дію бомбу в вагоні. Загинули 14 осіб (включаючи терориста). У скоєнні теракту підозрюють 22-річного вихідця з Киргизії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram