ГоловнаСвіт

Номер The New Yorker про Путіна і Трампа вийшов з кириличною назвою

"Володимир Путін міг вплинути на президентські вибори в США, але його плани набагато більші".

Номер знаменитого американського тижневик The New Yorker, присвячений президенту США Дональду Трампу та його російському колезі Володимиру Путіну, вийшов із написом The New Yorker, написаним кирилицею.

При цьому американський лідер зображений у вигляді метелика, якого президент Росії розглядає через монокль.

Як сказано в описі до відповідного номеру журналу, "Володимир Путін міг вплинути на президентські вибори в США, але його плани набагато більші. Я освіжаю свої знання кирилиці", - говорить Баррі Блітт, художник, який намалював обкладинку. У співзвуччі з першою обкладинкою журналу від 1925 року авторства Реа Ірвін Блітт зображує майбутнє, в якому наш талісман-красунчик постає в образі Юстаса Володимировича Тіллі, а лускокрилих під його пильним поглядом - ніхто інший, як приголомшений Дональд Трамп. Але Блітт не єдиний, хто бачить те, що він називає "ефектом метелика". Цей номер журналу містить [матеріал] "Активні заходи", - розслідування драми Трамп-Путін під авторством Евана Основа, Девіда Ремніка і Джошуа Яффа".

The New Yorker - американський тижневик, який публікує репортажі, коментарі, критику, есе, художні твори, гумор, комікси і поезію. Публікується приблизно раз на тиждень (47 номерів за рік). Видається з 1925 року. Починаючи з сорокових, більшість відомих/премійованих американських оповідань уперше публікуються в The New Yorker. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram