ГоловнаСвіт

Playboy відновлює публікацію фото оголених моделей

"Ми повертаємо наш стиль і знову стаємо тими, ким були раніше".

Playboy відновлює публікацію фото оголених моделей
Фрагмент обложки нового выпуска Playboy
Фото: Playboy

Журнал Playboy в понеділок, 13 лютого, оголосив, що знову друкуватиме фотографії повністю оголених моделей на своїх сторінках.

Креативний директор Playboy Купер Хефнер, син засновника видання Г'ю Хефнера, визнав, що рішення про відмову від таких знімків було помилкою, повідомляє BBC.

"Нагота ніколи не була проблемою ... Сьогодні ми повертаємо наш стиль і знову стаємо тими, ким були раніше", - написав Купер Хефнер у твіттері.

Playboy перестав публікувати фотографії повністю оголених жінок у березні 2016 року. Таке рішення було прийнято після складних переговорів між засновником і формальним головним редактором Playboy 89-річним Г'ю Хефнером і редактором, відповідальним за контент у цьому виданні, Корі Джонсом.

Джонс вважав, що публікація фотографій повністю оголених жінок втратила свою актуальність і привабливість для цільової аудиторії, адже сьогодні будь-які сексуальні фантазії знаходяться "на відстані одного кліка" від споживача, і друкований журнал не може конкурувати з інтернетом у цьому плані.

У 2016 році році тираж Playboy скоротився до 700 тисяч. Для порівняння: 40 років тому наклад цього видання становив 5,6 мільйона примірників. Перший номер Playboy вийшов на Різдво 1953-го, його обкладинку прикрашала фотографія Мерилін Монро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram