ГоловнаСвіт

На Філіппінах студент подарував коханій троянди з бекону

Вартість сувеніра з доставкою - 44 долари.

На Філіппінах студент подарував коханій троянди з бекону
Фото: скрин 5 канал

Філіппінський студент Річмонд Улап вирішив нетривіально привітати кохану з Днем святого Валентина. Він скористався пропозицією до свята одного з місцевих ресторанів і подарував дівчині букет троянд, зроблених з бекону, повідомляє 5 канал.

"Як бойфренд я знаю, що їй подобається, і знаю, що вона любить їсти бекон. Раніше я дарував їй соняшники, але тепер подарунком до Дня Валентина стануть ці троянди з бекону. Звичайно, справжні квіти дарувати розумніше, але з цими вона принаймні не буде голодною", - жартує Річмонд.

Фото: скрин 5 канал

Головне гасло ресторану, який розробив їстівні троянди, "Нехай живе бекон!" Соковиті шматки бекону скручують у вигляді троянд, закріплюють дерев'яними шпажками, а потім смажать у фритюрі. Спеціальна команда працівників нанизує бекон троянди на основу, схожу на справжні стебла квітів. Букет для подарунка загортають у поліетилен, щоб не відразу відчувалося, що троянди пахнуть смаженим м'ясом. Вартість сувеніра з доставкою - 44 долари.

Фото: скрин 5 канал

Тільки за два тижні до свята ресторан продав 70 їстівних букетів. Ще кілька замовлень чекають на День Валентина.

До беконових троянд пропонують і спеціальні картки з кумедними написами і про любов, і про любов до бекону. Найпопулярніша - "Люблю тебе, тому давай товстіти разом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram