ГоловнаСвіт

У Бразилії вбили посла Греції (оновлено)

Підозрювані - дружина дипломата та її коханець.

У Бразилії вбили посла Греції (оновлено)
Кириакос Амиридис
Фото: greekreporter.com

Бразильська поліція підтвердила, що в обгорілій машині зниклого посла Греції знайдено його тіло.

Влада країни вважає, що посол був убитий в будинку його дружини, після чого тіло було покладено в орендовану ним машину, яка була підпалена, пише "Бі-бі-сі".

Поліція вже допитала дружину посла. Вона проходить у справі про його вбивство як підозрювана разом зі ще кількома людьми. Слідчі вважають, що у жінки був роман з неназваним співробітником поліції.

Оновлення. Бразильське видання Veja з посиланням на слідчих повідомляє, що співробітник військової поліції Ріо-де-Жанейро Сержіу Гомес Морейра Філью зізнався у співучасті у вбивстві Амірідіса. 29-річний Морейра Філью також звинуватив у причетності до вбивства вдову дипломата і його двоюрідного брата.

До цього бразильська влада повідомляла про виявлення машини і сильно обгорілого тіла в ній, але не готова була з упевненістю заявити, що загиблий сам посол, закликаючи дочекатися результатів експертизи.

Оновлення 00:04. За даними місцевого телеканалу Globo, у причетності до смерті грецького посла в Бразилії зізналася його дружина Франсуаза де Соуза Олівейра.

Про виявлення машини, яку раніше взяв напрокат 59-річний посол Греції Кіріакос Амірідіс, стало відомо вранці 30 грудня.

Грецький посол зник три дні тому під час поїздки зі столиці країни міста Бразиліа в Ріо-де-Жанейро. Він мав намір взяти участь у святкуванні Нового року на пляжі Копакабана.

Востаннє його бачили минулого понеділка в передмісті Ріо, в якому потім була знайдена машина. Версію про викрадення дипломата зі самого початку називали малоймовірною, оскільки ніхто не вимагав за нього викуп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram