ГоловнаСвіт

Актриса Орнелла Муті переїхала в Росію

Нещодавно зірка італійського кінематографу висловила бажання стати громадянкою РФ.

Актриса Орнелла Муті переїхала в Росію
Фото: sobesednik.ru

Зірка італійського кінематографу Орнелла Муті переїхала жити в Москву. Актриса купила квартиру в центрі російської столиці, неподалік від храму Христа Спасителя. Нещодавно Муті висловила бажання стати громадянкою РФ, повідомляє kp.ru.

Своє рішення легенда кіно пояснила тим, що закохалася у російського олігарха. 61-річна зірка фільму "Приборкання норовливого" не назвала імені свого обранця. Однак відомо, що актриса не раз бувала в Росії. Одного разу через відвідування Росії актрису звинуватили в шахрайстві. Франческу Роману Рівеллі (таке справжнє ім'я актриси) засудили до восьми місяців в'язниці і штрафу в €600, повідомляє ZAXID.NET з посиланням на Messagero Veneto.

У 2010 році актриса не з'явилася на виставу, де повинна була зіграти головну роль. Щоб уникнути виплати штрафу, Муті надала керівництву театру Порденоне медичну довідку про гострий напад ларинготрахеїту. Однак пізніше з'ясувалося, що актриса не була хвора. Вона перебувала в Росії на вечері разом з Володимиром Путіним, який тоді обіймав посаду прем'єр-міністра РФ. Тоді замість відбування тюремного терміну і штрафу Муті дозволили виплатити театру €30 тис.

Нагадаємо, 3 листопада президент Росії Володимир Путін надав американському акторові Стівену Сігалу російське громадянство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram