ГоловнаСвіт

Батьки Плотницького померли від отруєння грибами, - ЗМІ

Московським лікарям не вдалося врятувати пенсіонерів.

 Батьки Плотницького померли від отруєння грибами, - ЗМІ
Игорь Плотницкий

Батьки голови самопроголошеної Луганської народної республіки Ігоря Плотницького,  що жили у Воронежі, померли від отруєння грибами.

Про це повідомляє РІА "Воронеж".

За даними видання, літню подружню пару, яка проживала в воронезькому селищі Підгірне, госпіталізували в лікарню з симптомами отруєння тиждень тому, в другі вихідні вересня. Незабаром подружжя Плотницьких перевезли в московську лікарню. Але, незважаючи на зусилля лікарів, пенсіонери через кілька днів померли.

У прес-службі голови Луганської народної республіки (ЛНР) Ігоря Плотницького смерть його батьків виданню коментувати відмовилися і порадили зателефонувати до Міністерства інформації республіки, яке перебуває в стадії ліквідації, тому "вже не володіє правом відповідати на запити".

Ігор Плотницкий очолив Луганську народну республіку 20 серпня 2014 року. Незабаром після цього його батьки Ніна і Венедикт виїхали зі селища міського типу Кельменці Чернівецької області.

Нагадаємо, 6 серпня повідомлялося про замах на ватажка "ЛНР" Плотницького. Біля дороги, по якій проїжджав його автомобіль, спрацював фугас. Плотницького, який отримав мінно-осколкові поранення, було госпіталізовано. Разом з ним поранення отримали ще кілька людей.

Пізніше в середовищі сепаратистів з'явилися повідомлення, що Плотницький перебуває у тяжкому стані. Проте через кілька днів після замаху ватажок "ЛНР" вийшов на роботу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram