ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Підмосков'ї стався другий за день напад на співробітників ДІБДР (оновлено)

У Слідкомі Московської області спростували інформацію про напад на співробітників ДІБДР.

У Підмосков'ї стався другий за день напад на співробітників ДІБДР (оновлено)

У Можайському районі Підмосков'я троє чоловіків напали на співробітників ДІБДР, які зупинили їхній автомобіль для перевірки документів.

Про це агентству міських новин "Москва" повідомило джерело в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника агентства, атаку здійснили уродженці Таджикистану. "Під час перевірки документів виник конфлікт, відтак приїжджі спробували заволодіти табельною зброєю поліцейських. У результаті одного зловмисника було застрелено, другого поранено. Третій злочинець зміг заволодіти пістолетом. Він поранив одного з поліцейських і втік у ліс", - зазначив співрозмовник агентства.

Після того, що сталося, введено план "Сирена", передбачений для розшуку особливо небезпечних злочинців.

Оновлено: У Слідчому комітеті Московської області спростували інформацію про напад на співробітників ДІБДР у Можайському районі. Про це повідомила прес-секретар підмосковного управління СКР Ольга Врадій, інформує РБК

"Усе спокійно. Немає там [у Можайському районі] ніяких убитих", - сказала вона.

Черговий офіцер МВС у Підмосков'ї, своєю чергою, назвав інформацію про напад у Можайському районі інформаційним вкиданням.

Нагадаємо, раніше під час нападу на пост ДПС у Підмосков'ї загинув поліцейський. Двоє невідомих чоловіків підійшли до посту ДПС на Щелковському шосе в Підмосков'ї, один із них раптово дістав сокиру і вдарив поліцейського. Правоохоронці відкрили по нападниках вогонь, але другий нападник встиг вихопити пістолет і поранив ще одного поліцейського. Згодом нападників ліквідувала поліція.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram