ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У російському Междуреченську обвалився під'їзд житлової п'ятиповерхівки

Постраждали 16 квартир, з-під завалів витягли тіла двох людей

У російському Междуреченську обвалився під'їзд житлової п'ятиповерхівки
Фото: Соцсети

У Междуреченську Кемеровської області Росії ввечері у вівторок обвалилися перекриття в одному з під'їздів житлового п'ятиповерхового будинку - з першого по п'ятий поверх.

Про це повідомляє РИА Новости.

За словами джерела агентства в екстрених службах, постраждали 16 квартир, з них половина повністю зруйновані. На розборі завалів працюють 504 людини і 84 одиниці техніки.

За попередніми даними, на першому поверсі будинку знаходився магазин, де велися ремонтні роботи. Слідчі перевірять, чи на законних підставах робився ремонт.

Будівельників, які проводили ремонт, затримано. Перевіркою дотримання правил безпеки під час будівельних робіт зайнялася також Генпрокуратура.

До ночі рятувальники витягли з-під завалів під'їзду житлового будинку в Междуреченську Кемеровської області тіла двох людей - чоловіка і жінки.

Фото: Соцмережі

Згідно з повідомленням, ще три людини постраждали. У лікарню доставили 47-річну жінку і старшого чоловіка. Ще одного постраждалого виявили пізніше, він перебуває у важкому стані.

Нагадаємо, увечері 25 лютого на вулиці Хмельницького в центрі Києва обвалився будинок, визнаний аварійним ще у 2004 році. Унаслідок обвалення будівлі загинули дві людини, ще шістьох врятували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram