ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Кремль подарував чиновникам на Новий рік цитатник Путіна

Промови і статті Путіна видано на майже 400 сторінках у хронологічному порядку

Кремль подарував чиновникам на Новий рік цитатник Путіна
Путин
Фото: EPA/UPG

Адміністрація російського президента розіслала тисячі чиновників видану прокремлівським рухом "Сеть" книгу "Слова, що змінюють світ" - цитатник Володимира Путіна.

Про це пише РБК.

За даними видання, на початку минулого тижня в адміністрації президента відбулася нарада, на якій перший заступник голови кремлівської адміністрації В'ячеслав Володін повідомив аудиторію з приблизно 50 осіб (депутати, сенатори і члени Громадської палати) про цитатник Путіна. "Він сказав, що [ця книга] має стати настільною у будь-якого політика", - розповів РБК один з учасників зустрічі.

Після цього книгу почали розсилати як подарунок до Нового року. У кремлівському управлінні внутрішньої політики РБК підтвердили, що адресатами стали приблизно тисяча осіб: губернатори, спікери регіональних закзборів, депутати, представники ОНФ. Співрозмовник видання уточнив, що книги Кремль дарує щороку, проте раніше це були роботи улюблених філософів Путіна: Івана Ільїна, Володимира Соловйова і Миколи Бердяєва.

Промови і статті самого Путіна видано на майже 400 сторінках у хронологічному порядку. Книга починається з виступу Путіна на Генасамблеї ООН у 2003 році і закінчується промовою там само цього року. РБК зазначає, що чиновникам пропонують освіжити в пам'яті "мюнхенську промову" Путіна, інтерв'ю CNN 2008 року на тлі конфлікту у Південній Осетії, передвиборні статті 2011 року і виступ з нагоди анексії Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram