ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

На місці вибуху у Волгограді знайшли п'ятьох загиблих (оновлено)

Російська влада не знає про долю мешканців трьох квартир.

На місці вибуху у Волгограді знайшли п'ятьох загиблих (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Рятувальники, які працюють у волгоградському будинку, де сьогодні вдень стався вибух, знайшли тіло п'ятого загиблого. Його виявили на сьомому поверсі, де стався вибух газу. Про це пише "Интерфакс".

"Два обгорілі тіла виявили в одній з квартир, ще два - в іншій, п'ятого загиблого знайшли на сходовому майданчику одного з поверхів", - розповіли в оперативному штабі.

Під уламками можуть перебувати від 10 до 12 осіб.

Раніше губернатор Волгоградської області Андрій Бочаров заявив, що влада не знає про долю восьми мешканців під'їзду, що завалився через вибух.

У під'їзді, де стався вибух, зареєстровані 197 осіб. Невідома доля мешканців трьох квартир. "Не перевіреними залишаються три квартири, в яких, за даними ФМС, були зареєстровані вісім осіб. Не встановлено їхнє місцезнаходження, зараз ця робота триває. Не виключається, що їх могло не бути вдома в момент вибуху", - розповів начальник національного центру управління в кризових ситуаціях МНС РФ Віктор Яцуценко.

Вибух газу в будинку на вулиці Космонавтів у Волгограді стався сьогодні близько 12:00 за московським часом. Після цього виникла пожежа. Потім у будинку стався ще один вибух. У результаті один з під'їздів повністю завалився, знищено 36 квартир. Постраждали 11 осіб, зокрема двоє дітей. СК РФ порушив кримінальну справу за фактом події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram