ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Під час урагану в Казані постраждали 19 людей

Пожежники, рятувальники та аварійні бригади комунальних служб Казані продовжують усувати наслідки негоди.

Ураган, який обрушився на столицю Татарстану Казань (Росія) вдень 7 вересня, повалив понад 900 дерев, пошкодив понад 200 автомобілів і зірвав дахи з декількох будинків. Від стихії постраждали 19 людей.

Про це повідомляє "Интерфакс-Поволжье" з посиланням на міністерство у справах цивільної оборони і надзвичайних ситуацій Татарстану.

За даними агентства, серед постраждалих під час урагану є двоє дітей. З 19 чоловік, які отримали різні травми, 13 потрапили до лікарні. Найбільше людей - 11 - постраждали при частковому обвалі даху будівлі на зупинку громадського транспорту.

До вечора 7 вересня на Татарстан обрушилися зливи з грозою і сильним вітром, місцями випав град. У результаті на території республіки пошкодило покрівлю 19 будівель. У Казані зірвало дах з одного житлового будинку, офісної будівлі і навчального корпусу Казанського військового суворовського училища. Крім того, в Казані впали 930 дерев, пошкодило 230 автомобілів.

Також негода призвела до тимчасового відключення електрики в місті і годинної затримки двох поїздів через падіння дерева на контактну мережу. Наразі, як повідомили в міністерстві у справах цивільної оборони і надзвичайних ситуацій Татарстану, пожежники, рятувальники та аварійні бригади комунальних служб Казані продовжують усувати наслідки негоди. До робіт залучили 988 чоловік і 208 одиниць техніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram