ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У московському "Домодєдово" $3 млн підмінили будівельним сміттям

Розкрадання викрили протягом доби

У московському "Домодєдово" $3 млн підмінили будівельним сміттям
"Домодедово" (архив)
Фото: vesti.ru

У Москві затримали трьох колишніх вантажників аеропорту "Домодєдово", які на складі авіавокзалу підмінили $3,3 млн готівкою на будівельне сміття.

Про це повідомляється на сайті МВС Росії.

Підозрювані, співробітники спеціалізованої транспортної організації з перевезення цінностей, зізналися у розкраданні. Раніше вони працювали у "Домодєдово" вантажниками і знайомі з технологією розвантаження і завантаження багажу і вантажу.

"Під час отримання вантажу, що прибув до Москви рейсом "Новосибірськ - Домодєдово", було встановлено його невідповідність у вазі і пломбуванні. У двох мішках замість 3 мільйонів 300 тисяч доларів опинилося будівельне сміття. У перерахунку на рублі майновий збиток становить понад 180 мільйонів", - зазначили в МВС. Було порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 158 КК РФ ("Крадіжка").

Після "відпрацювання" новосибірського аеропорту "Толмачово" співробітники правоохоронних органів встановили, що мішки відправили без порушень і місцем розкрадання може бути тільки "Домодєдово". Розкрадання викрили протягом доби. Украдене вилучено. Ведеться розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram