ГоловнаСвіт

10 людей загинули в Аргентині на зйомках реаліті-шоу

У зіткненні двох вертольотів загинули зірки французького спорту

10 людей загинули в Аргентині на зйомках реаліті-шоу
Камиль Мюффа
Фото: EPA

Зірка світового плавання, француженка Каміль Мюффа загинула в авіакатастрофі на північному заході Аргентини в провінції Ла-Ріоха.

Як повідомляє AFP, 25-річна Мюффа знімалася у французькому реаліті-шоу Dropped і перебувала на борту вертольота, який зіткнувся з іншим вертольотом, що брав участь у зйомках. "Мабуть, два вертольоти зіткнулися під час зйомок. Ніхто не вижив", - повідомив агентство представник адміністрації провінції Гораціо Аларкон.

За його словами, погодні умови під час зйомок були нормальними, і чому вертольоти зіткнулися, не зрозуміло.

У катастрофі загинули вісім французів-пасажирів і два аргентинські пілоти.

Каміль Мюффа на минулих Олімпійських іграх у Лондоні виграла три медалі - "золото" на 400-метровій дистанції вільним стилем, "срібло" на 200-метрівці та "бронзу" в естафеті 4х200 метрів.

Разом із нею загинув 28-річний боксер Алексіс Вастін, бронзовий призер Олімпіади в Пекіні 2008 року, а також одна з кращих яхтсменок у світі 57-річна Флоранс Арто.

У шоу Dropped, яке знімав канал TF1, брали участь вісім французьких спортсменів, зокрема плавець Ален Бернар, велосипедистка Жанні Лонго, футболіст Сільвен Вільтор, сноубордистка Анн-Флор Марксер і фігурист Філіп Канделоро. Ніхто з них не постраждав. Зйомки почалися в лютому в Ушуаї на півдні Аргентини. Згодом перемістилися в Ла-Ріоху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram