ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Навальний і Ходорковський повідомили мерію Москви про проведення стотисячної ходи

Організатори мають намір провести демонстрацію вулицею Тверською

Опозиціонер Олексій Навальний і колишній голова НК "ЮКОС" Михайло Ходорковський повідомили мерію Москви про проведення "Антикризового маршу "Весна".

Про це написав у своєму "Твіттері" Навальний.

Політик опублікував у своєму мікроблозі лист, у якому зазначено організаторів масової акції під назвою "Антикризовий марш "Весна", серед них - Михайло Ходорковський.

Крім нього, організаторами є сам Олексій Навальний, співголова партії РПР-Парнас Борис Нємцов, екс-прем'єр Росії Михайло Касьянов і журналіст Олександр Риклін.

Партію Навального в Москві не допустили до виборів

"Попередньо інформуємо Вас (мера Москви Сергія Собяніна - ред.) про те, що ми плануємо провести в центрі міста Москви першої неділі березня цього року масову демонстрацію громадян (Антикризовий марш "Весна")", - йдеться у зверненні Собяніну.

Як випливає зі звернення, організатори мають намір провести демонстрацію вулицею Тверською, "яка регулярно використовується суспільно-політичними організаціями для масових маніфестацій".

Перша згадка про "Антикризовий марш" з'явилася в блозі Навального 27 січня. Заявку на проведення, як тоді писав Навальний, подадуть на 100 тисяч осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram