ГоловнаСвіт

Адвокат відмовилася захищати російського солдата, який убив 6 осіб у Вірменії

Захисниця росіянина пояснила своє рішення емоціями

Громадський захисник Тамара Айлоян, призначена Палатою адвокатів Вірменії для захисту обвинуваченого у вбивстві шести людей з однієї родини в місті Гюмрі російського військовослужбовця Валерія Пермякова, відмовилася від своїх обов'язків.

Про це повідомляє "Интерфакс".

За словами юриста, рішення скласти повноваження захисника вона прийняла на емоціях.

"Рішення моє емоційне. Коли він почав розповідати, як заколов штик-ножем двох дітей, я покинула приміщення і не змогла продовжити процес. Може, це непрофесійно, але це так", - заявила адвокат в ефірі місцевої телекомпанії Гюмрі.

14 січня військовослужбовцю розквартированої в місті Гюмрі 102-ї російської військової бази Валерію Пермякову було пред'явлено звинувачення у вбивстві за статтями КК Вірменії та Росії.

Убивство в Гюмрі - обласному центрі на півночі Вірменії, де розташована російська база, - було скоєно 12 січня. У власному будинку було застрелено членів сім'ї Аветисян: п'ятьох дорослих і дитину. Ще одну дитину було поранено, зараз вона перебуває в лікарні. Валерій Пермяков, затриманий за підозрою в злочині, визнав провину. За деякими даними, він нібито вирішив дезертирувати, зайшов в перший на шляху будинок, щоб попити води, і застрелив господарів, побоюючись, що вони його видадуть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram