ГоловнаСвіт

Папа Франциск дозволив провести корпоратив для клієнтів Porsche в Сикстинській капелі

У Ватикані заявили, що корпоратив дозволить підтримати благодійні проекти понтифіка

Папа Франциск дозволив провести корпоратив для клієнтів Porsche в Сикстинській капелі
Сикстинская капелла
Фото: EPA/UPG

Папа Римський Франциск дозволив провести перший в історії корпоратив для клієнтів автомобільної компанії Porsche в будівлі Сикстинської капели.

Про це повідомляє видання Telegraph.

Автовиробник Porsche організував туристичну поїздку для своїх клієнтів. Вартість одного квитка - €5000. Усього в поїздці сорок осіб.

Після укладення угоди з Ватиканом його представники оголосили про обмеження відвідування Сикстинської капели туристами 18 жовтня. Цього дня всередину зможуть пройти тільки шість мільйонів відвідувачів.

Учасники туру, як пише видання, потраплять на "чудовий концерт у Сикстинській капелі в залі з мозаїчними стелями, створеними Мікеланджело". Після концерту учасникам запропонують відвідати "урочисту вечерю". Свою трапезу вони проведуть "оточені шедеврами відомих на весь світ митців, таких як Мікеланджело і Рафаель".

Представник Porsche Travel Club зазначає, що шанс потрапити на такий захід випадає тільки "раз у житті".

Адміністративний голова музеїв Ватикану Паоло Ніколіні розповів, що можливість проведення корпоративу - це ініціатива, яка підтримає благодійні проекти Папи Римського.

Будівництво Сикстинської капели завершилось у Ватикані 1481 року. Стіни церкви прикрашено роботами багатьох великих художників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram