>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс розповів про плановані кадрові зміни в "Динамо"

Президент клубу не триматиме гравців, якщо стосовно них буде адекватна пропозиція.

Суркіс розповів про плановані кадрові зміни в "Динамо"
Ігорь Суркіс
Фото: Динамомания

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс поділився планами на найближчу трансферну кампанію. Зокрема розповів, що вже почав переговори з потенційними новачками клубу.

Крім того, Суркіс розказав про долю футболістів, які належать "Динамо", але грають в оренді.

"Потрібно добре попрацювати в цей короткий період і розібратися в тому, що відбувається. Подумати і прийняти рішення, куди ми йдемо далі.

Щодо трансферів, то по деяких позиціях ми вже вели переговори з окремими футболістами. Зараз трансферне вікно тільки відкривається, тому будемо працювати", - заявив Суркіс у коментарі "Профутбол".

"Орендовані Тимчик і Ледньов однозначно повертаються. Супряга і Булеца теж повинні повернутися, але щодо цих гравців ми приймемо остаточне рішення протягом декількох днів, з огляду на те, якими будуть побажання тренерського штабу.

Щодо Соля, Каргбо, Беніто, Кадірі, то оскільки в них мало ігрового часу, якщо стосовно них будуть пропозиції, ми з ними попрощаємося і придбаємо на їхні місця сильніших гравців, які зможуть приносити команді результат і показувати хорошу гру. 

Наприклад, у Соля не складається, але він - кваліфікований футболіст. Йому давали шанси, але поки що в нього не виходить. Тож якщо щодо нього будуть пропозиції, то, природно, ми будемо прощатися", - зазначив президент "Динамо".

У цьому ж інтерв'ю Суркіс зізнався, що не бачить, як з нинішньою грою "Динамо" проб'ється в груповий етап Ліги чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram