>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент "Динамо" відповів, чому клуб приховує інформацію про оклади футболістів

Ігор Суркіс заявив, що всі податки кияни сплачують.

Президент "Динамо" відповів, чому клуб приховує інформацію про оклади футболістів
Юбиляр
Фото: http://dynamo.kiev.ua (фото: А.Устименко)

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю журналу "Футбол", опублікованому на сайті Dynamo.kiev.ua, відповів на звинувачення ву тому, що клуб платить зарплату футболістам у конвертах.

"Чому ми не публікуємо конфіденційну інформацію про оклади футболістів? Декларації ж по кожному є! Та тому що це в першу чергу не потрібно знати їм - щоб не почалися тут хрестові походи у кабінет. А зовсім не тому, що не сплачуємо податки", - заявив Суркіс-молодший.

"Ми усі гроші переказуємо на особисті рахунки гравців, жодних виплат у конвертах у нас немає. І претензій у податкових органів до нас теж немає", - зазначив президент "Динамо".

Раніше "Динамо" у відповідь на звинувачення з боку деяких ЗМІ заявляло, що у 2017 році сплатило 85 млн гривень податків.

Також Державна фіскальна служб не знайшла порушень у зарплатній відомості гравців і тренерського штабу київського "Динамо".

Слід додати, що сьогодні Ігор Суркіс відзначає своє 60-річчя.

З ювілеєм президента "Динамо" привітали колишні гравці-легіонери київського клубу, зокрема Бетао, Огнєн Вукоєвич, Джермейн Ленс, Бадр Ель-Каддурі, Клебер, Мілош Нінкович, Браун Ідейє, Айїла Юссуф, Даніло Сілва та Мігель Велозу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram