>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Офіційні зарплати футболістів "Динамо" становлять менш ніж 1 тис. дол. на місяць, - ЗМІ

Тож не дивно, що при таких низьких зарплатах "динамівців" Євген Хачеріді перейшов у грецький ПАОК.

Офіційні зарплати футболістів "Динамо" становлять менш ніж 1 тис. дол. на місяць, - ЗМІ
Фото: ФК Динамо Киев

Футболісти київського "Динамо" отримують доволі низьку офіційну зарплату в клубі. Про це стало відомо з зарплатної відомості столичного клубу, яка потрапила в розпорядження інтернет-ресурсу sport.ua.

Згідно з документом, наданим джерелом видання, найбільш оплачуваними гравцями столичного клубу на січень 2018 року були Олег Гусєв, Денис Гармаш і Євген Хачеріді. Їхня місячна зарплата становила 20,2 тис. грн (800 дол.).

Водночас за неофіційною інформацією джерела, в останній рік зарплата Гусєва в київській команді була на рівні 50 тис. дол. на місяць.

Нинішній капітан "Динамо" Віктор Циганков отримує в команді трохи більш ніж 19 тис. грн (750 дол.). Сергій Сидорчук заробляє близько 20 тис. (790 дол.). Однак, за інформацією джерел, той самий Сидорчук отримує зарплату "в конверті" на рівні 1 млн євро на рік, тобто понад 80 тис. євро на місяць.

Аналогічна картина з зарплатною відомістю і у тренерського штабу 15-разових чемпіонів України.

Головний тренер Олександр Хацкевич, згідно з відомістю, за свою роботу отримує грошову компенсацію в розмірі 18 тис. грн (700 дол.).

Спортивний директор Олексій Михайличенко заробляє тільки 10 тис. грн (400 дол.). А генеральний директор клубу Реваз Чохонелідзе, який свого часу працював в італійському "Мілані", отримує ще менше - 9 тис. грн (340 дол.).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram