>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ще одна біатлоністка збірної України буде тренуватися окремо від команди (оновлено)

Анастасія Меркушина вирішила готуватися під керівництвом особистого тренера.

Ще одна біатлоністка збірної України буде тренуватися окремо від команди (оновлено)
Олег и Анастасия Меркушины
Фото: biathlon.com.ua

Між тренерським штабом жіночої збірної України і Анастасією Меркушиною досягнуто домовленості про те, що Анастасія більшу частину передсезонної роботи проведе індивідуально, під керівництвом свого батька Олега Меркушина.

Раніше повідомляли, що лідер жіночої збірної України з біатлону Юлія Джима вирішила продовжити виступи за збірну України.

Однак тренуватися Юлія буде не з українською збірною, а з командою Словенії, яку очолює колишній старший тренер жіночої збірної України словенець Урош Велепець.

Нагадаємо, росіянин Андрій Прокунін у травні став новим головним тренером жіночої збірної України з біатлону.

Фото: biathlon.com.ua

Оновлення. Відомий спортивний коментатор Андрій Столярчук висловив думку, що запрошувати на роботу в Україну російського фахівця - це аморально.

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував призначення на посаду тренера жіночої збірної росіянина Андрія Прокуніна, а також відповів на критику Столярчука.

"Це його думка (Андрія Столярчука - прим. LB.ua), він має право її висловлювати. У мене інша думка. Мені важливо, щоб тренер був професіоналом, а команда показувала результат", - наводить слова Бринзака видання "Спорт-Экспресс".

"Національність тренера не має значення. Хороші люди і погані люди є і в Україні, і в Росії. Моя справа - спорт, політикою ми не займаємося.

Ми абсолютно не звертаємо уваги на такі висловлювання коментаторів", - підсумував Бринзак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram