>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченко провів найважчий у своїй кар'єрі бій на профі-рингу

Василь Ломаченко у 10-му раунді відправив суперника у нокаут, після того, як сам побував у нокдауні.

Ломаченко провів найважчий у своїй кар'єрі бій на профі-рингу
Больно Линаресу
Фото: twitter.com/trboxing

У Нью-Йорку на легендарній арені "Madison Square Garden" відбувся поєдинок за звання чемпіона світу в легкій вазі за версією WBA між українцем Василем Ломаченком і Хорхе Лінаресом.

На кону бою стояв титул венесуельського боксера.

Поєдинок підтвердив припущення, що перші раунди будуть непростими для українського боксера.

Однак, починаючи з третього раунду, Ломаченко захопив центр рингу і почав чинити тиск на Лінареса. У цих раундах Василь продемонстрував свою перевагу в швидкості і придушив венесуельця.

Водночас потрібно віддати належне його супернику, який вистояв у непростій для нього ситуації.

А у 6-му раунді, немов грім серед ясного січневого неба, пролунав нокдаун нашого чемпіона. Василь пропустив короткий, без замаху правий у підборіддя - це був перший нокдаун Ломаченка на профі-рингу.

Зазначимо, цей нокдаун не пройшов безслідно для нашого боксера. Друга половина поєдинку пройшла у більш рівній боротьбі.

Лінарес показав, що він є жорстким бійцем і складним опонентом.

І коли здавалося, що Лінарес ожив, Василь у 10-му раунді завдав каскад ударів, завершивши цю серію ударом лівою по печінці. Хорхе припав на коліно і відмовився продовжувати поєдинок.

Василь Ломаченко, провівши найважчий бій у своїй професійній кар'єрі, став чемпіоном світу за версією WBA у легкій вазі.

Додамо, що відразу після бою з'явилися записки суддів бою Ломаченко - Лінарес: всі три бокових рефері порахували різний результат! Перший дав нічию 85:85, другий - перемогу Лінареса з рахунком 86:84, третій - перемогу Ломаченка з рахунком 86:84. Отож, на момент зупинки бою в записках суддів була нічия.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram