>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Британський таблоїд обізвав українських фанів фашистськими головорізами в ковпаках

The Sun застеріг уболівальників "Ліверпуля"

Британський таблоїд обізвав українських фанів фашистськими головорізами в ковпаках
Фото: The Sun

На сторінках The Sun опублікована стаття, в якій застерігають уболівальників "Ліверпуля", які прибудуть до Києва на фінал Ліги Чемпіонів.

 На думку британського таблоїду, Київ - це "пекельний штампувальний полігон декількох футбольних фірм, яких навіть бояться грізні російські", - зазначає інтернет ресурс sport.ua.

"Найбільш небезпечні праві фашистські головорізи клубу "Білих хлопчиків", які вболівають за найвідомішу столичну команду "Динамо" Київ", - пояснює видання.

"Вони сумно відомі спортивними ковпаками KKK і свастикою в дні матчів і вже мають довгу історію нападу на британських уболівальників".

Так, таблоїд згадує, що англійці вже були атаковані десятками ультрас з ножами в центрі Києва перед відбірковим матчем Чемпіонату світу-2014.

При цьому видання згадує агресивне протистояння фанатів київського "Динамо" і донецького "Шахтаря".

"Зрештою, агресивна і расистська поведінка "Динамо" стала настільки зухвалою, що вболівальникам клубу заборонили відвідувати європейські матчі УЄФА", - пише видання.

Спостерігачі тепер вважають, що головорізи готуються зігнати свою ненависть на футбольних уболівальниках, які відвідають Київ 26 травня.

Необхідно уточнити, що журналісти The Sun помиляються, стверджуючи, що українські ультрас напали з ножами в Києві на англійських уболівальників, тому що матч відбіркового циклу ЧС 2014 між збірними України та Англії був проведений в Дніпропетровську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram