>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Маріуполь" вимагає від "Динамо" шестизначну суму компенсації

Клуб готує ще одну фінансову претензію за зрив телетрансляції матчу.

"Маріуполь" вимагає від "Динамо" шестизначну суму компенсації
Фото: fanat.ua

Футбольний клуб "Маріуполь" вимагає у ФК "Динамо" (Київ) грошову компенсацію за пропуск матчу в серпні.

"Цієї п'ятниці ми сформували і відправили в офіс одного вельми шановного футбольного клубу формалізовану претензію на компенсацію шестизначної суми. Справа в тому, що якось влітку цей клуб взяв і не з'явився в Маріуполь на гру. А чинний регламент УПЛ на сезон 2017/2018 в статті 9, пункті 22 в цьому сенсі однозначний", - написав в фейсбуці віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін.

За його словами, клуб закінчує підготовку другого пакету документів з фінансовою претензією, "вже на порядок більшою, ніж попередня (оскільки в ній йдеться про втрати телемовника від непоказаного матчу, а це куди вагоміші цифри)".

Матч "Маріуполь" - "Динамо" повинен був відбутися 27 серпня. Кияни мотивували неявку відсутністю гарантій безпеки в Маріуполі з боку державних структур і запропонували зіграти на нейтральному полі.

Згодом, після прийняття КДК ФФУ рішення про технічну поразку "Динамо", клуб змінив свою позицію і попросив УПЛ і "Маріуполь" провести перегравання матчу. Однак, "Маріуполь" цю пропозицію відкинув.

"Динамо" пообіцяло оскаржити технічну поразку в Спортивному арбітражному суді в Лозанні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram