>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" поскаржиться в Лозанну через технічну поразку "Маріуполю"

"Незалежний суд повинен усе розставити на свої місця".

"Динамо" поскаржиться в Лозанну через технічну поразку "Маріуполю"
Игорь Суркис
Фото: И.Тищенко, forbes.ua

"Динамо" подасть скаргу у Спортивний арбітражний суд (CAS) у Лозанні на технічну поразку, зараховану команді за відмову приїхати на матч сьомого туру чемпіонату України з "Маріуполем".

Про це заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс у програмі "Профутбол".

"Ми будемо працювати в правовому полі. Більше нічого не буду говорити. Мої коментарі вже ні до чого, тому я не буду нічого коментувати. Незалежний суд повинен усе розставити на свої місця", - заявив Суркіс.

На уточнювальне запитання, чи буде "Динамо" звертатися в Лозанну, Суркіс відповів: "Обов'язково".

Матч "Маріуполь" - "Динамо" мав відбутися 27 серпня. Кияни мотивували неявку відсутністю гарантій безпеки в Маріуполі з боку державних структур і запропонували зіграти на нейтральному полі.

Однак члени Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, вивчивши наявні в них документи, присудили "Динамо" технічну поразку - 0:3, проте кияни подали апеляцію, а потім запропонували клубам УПЛ означити свою позицію з приводу можливості проведення зазначеної зустрічі.

Більшість членів УПЛ ("Зоря", "Олександрія", "Зоря", "Карпати", "Олімпік", "Чорноморець", "Сталь") підтримали "Динамо". Сам "Маріуполь", а також "Шахтар" і "Ворскла" виступили проти, "Верес" утримався.

Зараз 

"Динамо" в турнірній таблиці відстає від "Шахтаря" на чотири очки. Перемога в Маріуполі дозволила б скоротити цей розрив до мінімуму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram