>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов не зміг здобути перемогу в фіналі турніру ATP

Українець не зміг нав'язати серйозну боротьбу Давіду Ферреру.

Долгополов не зміг здобути перемогу в фіналі турніру ATP
Александр Долгополов
Фото: twitter.com

Український тенісист Олександр Долгополов (89-й у світі) поступився у фіналі ґрунтового турніру серії ATP-250 в шведському Бостаді.

Суперник Долгополова - іспанський ветеран Давид Феррер (46-й) - переміг завдяки пізньому брейку в першій партії і двох брейках у другій. Свою подачу Феррер дозволив взяти лише раз із рахунком 5:2 на свою користь. Підсумковий рахунок - 4:6, 4:6.

Нагадаємо, на ранніх стадіях турніру українець здобув легкі перемоги над аргентинцями Леонардо Маєром і Орасіо Себальосом, після чого зумів обіграти двох росіян - Карена Хачанова й Андрія Кузнєцова.

Долгополов вдруге в 2017-м дістався до півфіналу турніру ATP після свого лютневого чемпіонства в Буенос-Айресі. Загалом за кар'єру Олександр завоював три титули. У фінал при цьому він виходив вісім разів (п'ять разів на ґрунті).

Турніри в чоловічому професійному тенісі поділені на кілька категорій. Найбільші чотири - турніри Великого Шолома (за перемогу в яких дають 2000 очок), за ними йдуть мастерси (1000 очок), турніри серії ATP-500 (500 очок), ATP-250 (250 очок), челенджери (до 125 очок) і фючерси (до 35 очок).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram