>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суд не прийняв аргументи екс-голови Тернопільської федерації футболу

Остаточне рішення може прийняти Спортивний арбітражний суд у Лозанні.

Суд не прийняв аргументи екс-голови Тернопільської федерації футболу
Фото: runews.su

Печерський районний суд Києва відмовився розглядати скаргу екс-голови Тернопільської федерації футболу Володимира Мариновського, вказавши, що позов не підпадає під його юрисдикцію.

Про це повідомляє УНІАН.

Тернопільська федерація футболу була виключена з ФФУ в квітні 2017 року. Їй заборонили проводити офіційні турніри. Водночас, до складу ФФУ ввійшла інша, новостворена федерація області. Попередній голова структури, Володимир Мариновський, не погодився з таким рішенням і пішов до суду.

Свій позов Мариновський супроводив коментарем про політичний характер справи, незважаючи на те, що під час Конгресу ФФУ була дана вичерпна мотивація рішенням про виключення.

"У ФФУ заявили: "Мариновському варто відкликати позов, інакше - дискваліфікація". Це не зупинило функціонера, і він оскаржив рішення керівництва Будинку Футболу в Печерському районному суді. Суд  вирішив, що це питання - компетенція органів футбольного правосуддя. Тобто питання щодо виключення обласної федерації ФФУ не підпадає під пряму юрисдикцію районного суду", - повідомляє агентство.

Остаточне рішення може прийняти Спортивний арбітражний суд у Лозанні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram