>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росія програла Словаччині на Євро-2016

Голи у ворота росіян забили Вайсс і Гамшик

Росія програла Словаччині на Євро-2016
Фото: EPA/UPG

Сьогодні, 15 червня, у французькому Ліллі почався другий тур групового турніру групи В Чемпіонату Європи-2016. Збірна Словаччини обіграла Росію з рахунком 2:1.

Про це повідомляє Football.ua.

Голи у ворота росіян забили Вайсс і Гамшик на 32-й і 45-й хвилині відповідно.

У другому таймі Росії вдалося забити гол - на 80-й хвилині відзначився Глушаков. Збірна РФ організувала потужний фінальний штурм, але більшого домогтися їй не вдалося.

Обидві збірні почали свій шлях на Євро-2016 по-різному. Росіяни на останніх хвилинах зрівняли рахунок в матчі проти збірної Англії (1:1), тоді як словаки мінімально поступилися Уельсу (1:2).

Статистика зустрічей між Росією і Словаччиною така: три перемоги здобули росіяни, дві - Словаччина, ще чотири поєдинки ці команди закінчили внічию.

Нагадаємо, 11 червня матч між Англією і Росією завершився з рахунком 1:1, причому росіяни зрівняли рахунок на останній хвилині. Відразу після закінчення матчу російські вболівальники перелізли в сектор, де знаходилися англійські фанати. Бійку вдалося зупинити тільки після втручання стюардів, які працювали на матчі. Напередодні сталася масова бійка російських і англійських фанатів на вулицях Марселя.

У результаті масової бійки загинув англійський уболівальник, якого сильно побили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram