>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер удесяте пробився у фінал Підсумкового турніру, а Джокович - у п'ятнадцятий поспіль фінал

Ноле убив двох зайців, порівнявшись із Надалем

Федерер удесяте пробився у фінал Підсумкового турніру, а Джокович - у п'ятнадцятий поспіль фінал
Фото: EPA/UPG

У Лондоні визначилися фіналісти Підсумкового турніру. Ними, як і рік тому, стали Новак Джокович (1-й у світі) і Роджер Федерер (3-й, на фото).

Серб без проблем здолав Рафу Надаля (5-й), втомленого після п'ятничної непотрібної "заруби" з Давидом Феррером - двічі по 6:3.

Наголосимо, що серб зрівняв рахунок в особистому протистоянні - 23:23. Крім того, Новак вийшов у фінал на 15-му турнірі поспіль. У сезоні-2015 він лише одного разу не дожив до вирішального поєдинку: сталося це на самому початку року на турнірі в Досі, де Джокович у чвертьфіналі програв Іво Карловичу.

Роджер Федерер не може похвалитися такою забійною статистикою, зате не менш упевнено розібрався зі співвітчизником Стеном Ваврінкою (4-й) - 7:5, 6:3.

Шестиразовий тріумфатор Підсумкового турніру вдесяте зіграє у фіналі, при цьому він не перемагав на змаганнях із 2011 року. Нагадаємо, минулого року Федерер не зумів вийти на фінальний матч через травму спини.

Цього року на рахунку Роджера - три перемоги над сербом (стільки само, скільки в усього Туру разом узятого), крім того - він уже обігрував серба в Лондоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram