>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Баварія" вперше за 15 років програла три матчі поспіль

Гвардіола демонструє некомпетентність

"Баварія" вперше за 15 років програла три матчі поспіль
Фото: EPA/UPG

"Баварія" переживає не найкращі часи. Мюнхенський гранд черговий раз програв. На цей раз сусідам - "Аугсбургу" - 0:1. Зазначимо, "Баварія" з 13-ї хвилини грала в меншості. За фол останньої надії було видалено воротаря Рейну. Однак Верхег пенальті не реалізував, пробивши в штангу. Проте в другому таймі "Аугсбург" все ж забив гол у ворота чемпіонів.

Таким чином, мюнхенці вперше за 15 років зазнали трьох поразок поспіль в офіційних матчах - від "Байєра" і "Барселони" на виїзді (0:2 і 0:3 відповідно) і вдома від "Аугсбурга" (0:1).

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола вперше у своїй тренерській кар'єрі зазнав трьох поразок поспіль. Зазначимо, що раніше мюнхенці вилетіли з Кубка Німеччини, поступившись за пенальті дортмундській "Боруссії". У підсумку, безвиграшна серія "Баварії" налічує вже 4 матчі. У вівторок мюнхенці в рамках матчу-відповіді півфіналу ЛЧ приймуть "Барселону".

У центральному ж матчі туру гладбахська "Боруссія" розгромила "Байєр" - 3:0. Ця перемога дозволила Гладбаху піднятися на друге місце (63 очки). У "Вольфсбурга", який має гру в запасі, 62 бали, у "Байєра" - 58.

"Вердер" Віктора Скрипника на виїзді зіграв внічию з "Ганновером". Бременці ділять з дортмундською "Боруссією" 7-8-ме місця (по 43 очки). Зазначимо, 7-ме місце дає путівку в Лігу Європи.

"Баварія" – "Аугсбург" 0:1

Гол: Бобаділья, 71

"Боруссія" М – "Байєр" 3:0

Голи: Крузе, 50, Херрманн, 81, Траоре, 88

"Ганновер" – "Вердер" 1:1

Голи: Штіндль, 21 – Юнузович, 78

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram