>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" по-хокейному розгромив "Говерлу"

"Гірники" повернулися на друге місце

"Шахтар" по-хокейному розгромив "Говерлу"
Фото: ФК "Шахтер"

"Шахтар" і "Говерла" влаштували гольову феєрію в 23-му турі УПЛ. "Гірники" потужно почали матч, забивши три голи за перші 18 хвилин. Антигероєм став захисник Віталійс Ягодінскіс - на 22-й хвилині Грозний замінив орендованого у "Динамо" гравця.

Легко забиті м'ячі зіграли з "Шахтарем" злий жарт. "Гірники" розслабилися, давши можливість "Говерлі" атакувати. Ужгородці сповна скористалися цією можливістю, зрівнявши рахунок - 3:3!

Однак дива не сталося - нічийний рахунок на табло не протримався і 10 хвилин. На 63-й хвилині Ракицький знову вивів донеччан уперед. Потім настав час Віктора Коваленка. Вихованець Академії "Шахтаря", вийшовши на заміну, відзначився двома гольовими передачами на Адріано і Степаненка. Поставив крапку в матчі Тейшейра. У підсумку, 7:3 на користь "Шахтаря".

Нагадаємо, у попередньому турі "Говерлу" розгромило "Динамо" з рахунком 0:6.

У ще одному матчі дня "Ворскла" перемогла "Олімпік".

Таким чином, "Шахтар", набравши 52 очки, повернувся на 2-ге місце. У "Дніпра" на 2 бали менше, у "Динамо" - на 4 більше. Сьогодні "Дніпро" прийме "Зорю", а кияни зіграють з донецьким "Металургом".

"Говерла" — "Шахтар" 3:7

Голи: Хлєбас, 41, 47, Мякушко, 54 — Гладкий, 1, 18, Коста, 13, Ракицький, 63, Адріано, 76, Степаненко, 78, Тейшейра, 90 (пенальті)

"Ворскла" — "Олімпік" 3:1

Голи: Ковпак, 13 (пен), Скляр, 25, Шиндер, 31 — Кадімян, 11

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram