>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: арбітр цілком міг видаляти Ярмоленка у матчі з "Волинню"

Швецов не побачив, як динамівець вдарив ліктем суперника

Луческу: арбітр цілком міг видаляти Ярмоленка у матчі з "Волинню"
Фото: EPA/UPG

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу впевнений, що ФФУ скасує "гірчичник" Ярмоленкові і Андрій, таким чином, зможе взяти участь у матчі проти "гірників".

"Преса і телебачення захотіли зробити так, начебто ми винні в тому, що Швецов дав Ярмоленкові жовту картку. Я згоден, що пенальті в тому епізоді не було однозначно. Можливо, і симуляції не було. Але на тій дистанції, на якій був суддя, він вирішив так.

Якби суддя хотів, він міг за рахунку 1:0 дати Ярмоленкові червону картку за удар ліктем по Польовому. Якщо ви пам'ятаєте, тоді гра перервалася, а Польовий тримався за обличчя. Точно такий самий момент був і у Віди. Чому не аналізуються такі епізоди?

Я впевнений, що комісія анулює картку Ярмоленка. Але нам зовсім не страшно грати проти "Динамо" з ним у складі. Так, він хороший гравець, лідер, тягне "Динамо" за собою. Сильно поважаю цього гравця", - сказав Луческу в інтерв'ю каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, 26 квітня у Львові відбудеться центральний матч Прем'єр-ліги "Шахтар" - "Динамо". На цей момент кияни випереджають свого суперника на 5 очок. У "Ель Класіко" Сергій Ребров не зможе задіяти дискваліфікованих Данила Сілву та Андрія Ярмоленка. "Динамо" розраховує, що Андрій таки зможе взяти участь у матчі - клуб подав апеляцію в КДК ФФУ (рішення ухвалять у четвер), наполягаючи, що арбітр Швецов помилився, показавши Ярмоленкові "гірчичника" за симуляцію у грі проти "Волині".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram