>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Відомий тренер загинув у ДТП під Челябінськом, повертаючись з похорону колеги

Міхальову було 67 років...

Відомий тренер загинув у ДТП під Челябінськом, повертаючись з похорону колеги
Фото: http://uisrussia.msu.ru

У Росії в автокатастрофі загинув відомий хокейний тренер Сергій Міхальов. Автомобіль, в якому знаходився заслужений тренер Росії врізався у фуру.

"Аварія сталася о 5.30 (мск) на 1599-му кілометрі федеральної траси Москва - Челябінськ в районі міста Сім. Водій 1977 року народження, керуючи автомобілем Skoda Octavia, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажною фурою, якою керував водій з Івановської області", - заявив начальник прес-служби управління ДАІ області Віктор Хайруллін.

Зазначимо, Михальов повертався додому з похорону іншого знаменитого хокейного тренера, Валерія Білоусова, який помер 16 квітня через проблеми з серцем.

Михальов був вихованцем челябінського хокею. Ігрову кар'єру провів у клубах "Салават Юлаєв", "Буревісник" (Челябінськ), СКА (Куйбишев).

Значно більших успіхів Сергій Михайлович домігся на тренерському терені. Більшу частину кар'єри працював у "Салаваті", який у сезоні-2007/08 привів до перемоги в чемпіонаті Росії.

Успішно Міхальов працював і з "Северсталлю", яку двічі приводив до медалей чемпіонату Росії (2000/01 - бронза, 2002/03 - срібло).

Разом з юніорською збірної ю Росії тренер став володарем срібних медалей чемпіонату світу - 2000.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram