>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блан: ПСЖ у матчі з "Барсою" доведеться оборонятися

Парижани змушені будуть відмовитися від "контролю"

Блан: ПСЖ у матчі з "Барсою" доведеться оборонятися
Фото: fcbordeaux.ru

Сьогодні ПСЖ на своєму полі прийме «Барселону» в рамках ¼ фіналу ЛЧ. Напередодні матчу наставник парижан Лоран Блан зазначив, що його підопічні гратимуть на контратаках:

«Наш перший матч у сезоні проти «Барселони» на старті групового етапу послужить для нас орієнтиром. Наша команда - одна з небагатьох, якій вдалося забити «Барсі» три м'ячі в одній зустрічі. Ми провели чудовий матч. Обидві команди добре грали. Нам потрібно буде показати той самий рівень, оскільки ми будемо грати з однією з найкращих команд у Європі. Треба не пропустити. І ми знаємо про значення голів на чужому полі.

Звичайно, сказати простіше, ніж зробити. Більшість суперників «Барселони» починають матчі з думкою не пропустити, але завжди пропускають.

Не думаю, що футбольна філософія «Барси» якось еволюціонувала. Гра команди, як і раніше, будується на контролі м'яча і тиску на захисників суперника. Хоча нам подобається контролювати м'яч, напевно, доведеться захищатися більшими силами, ніж зазвичай.

Потрібно зіграти щільно і обмежити суперникові простір. У ті моменти, коли м'яч буде переходити під наш контроль, нам знадобиться швидкість Кавані і Лавессі. Вони повинні проявити себе на контратаках».

Нагадаємо, на груповому турнірі команди обмінялися домашніми перемогами.

Додамо, в цьому матчі не зможе взяти участь Златан Ібрагімович. Лідера ПСЖ дискваліфікували на одну гру через вилучення в матчі проти «Челсі».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram