>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капітан "Отаманів" пропустить битву з "Росією" через застуду - на базі відключили опалення

Тренер відправив Пояцику в Кременчук

Капітан "Отаманів" пропустить битву з "Росією" через застуду - на базі відключили опалення
Михаил Мельник
Фото: ФБУ

17 квітня "Українські отамани" вдома прийматимуть "Збірну Росії" в рамках 13-го туру групового турніру WSB. Напередодні бою головний тренер "Отаманів" Михайло Мельник заявив, що два основні боксери його команди на ринг не вийдуть:

"Те, що на ринг вийде дует наших узбецьких легіонерів, що складається з Хасанбоя Дусматова (категорія до 48 кг) і Хуршідбека Норматова (до 75 кг), які

відмінно зарекомендували себе, не викликає жодного сумніву. Готуємо до виступу і досвідченого бійця Володимира Матвійчука (до 64 кг).

Щодо ще двох категорій, то в них поки з учасниками не визначилися. Можу лише точно сказати, що в них, на жаль, ви не побачите на рингу ні Миколи Буценка (до 56 кг), ні Дениса Пояцику (до 91 кг). Буценко ще не оговтався від травми. А мій вихованець Пояцика, пройшовши відновлювальний курс, на жаль, днями застудився і з температурою вище ніж 38 градусів я його відправив лікуватися додому в Кременчук. Сталося це з тієї причини, що чомусь на олімпійській базі в Конча-Заспі, де ми проводимо тренувальний процес, відключили опалення. І це призвело до переохолодження організму у капітана "Отаманів". До того ж, теплу воду там почали подавати погодинно, лише в певний час. Ось такий "подарунок".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram