>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дядько Тоні сподівається, що Рафа гратиме до 30-31 року

Іспанцеві треба навчитися розслаблятися

Дядько Тоні сподівається, що Рафа гратиме до 30-31 року
Фото: EPA/UPG

Дядько і особистий тренер Рафаеля Надаля - Тоні Надаль - прокоментував останні невдачі племінника. Нагадаємо, Рафа програв уже в третьому колі Мастерсу в Маямі - співвітчизнику Фернандо Вердаско.

"Рафаель добре тренується, але на корті не такий сильний психологічно, як раніше. Але я сподіваюся, що все повернеться на круги своя. Думаю, йому потрібно перемогти, щоб набути впевненості в собі, і сподіваюся, що все зміниться на турнірі в Монте-Карло. Якщо ти програєш, то втрачаєш впевненість у собі.

Рафаель програв матчі суперникам, які нижче його за рейтингом (з Галле-2014 зазнав десять поспіль(!) поразок від тих, хто нижче від нього за рейтингом. - LB.ua), і це вперше, коли ми стикаємося з такою проблемою. Йому потрібно просто тренуватися ще старанніше і постаратися бути на корті ще агресивнішим", - зазначив дядько Тоні.

"Думаю, вся справа в здатності розслабитися. І врешті-решт, з Рафою все буде гаразд. Рано чи пізно. Якщо не вийде в Монте-Карло, буде турнір в Барселоні. Чи не вийде в Барселоні - знову спробує в Мадриді. Зараз невдалий момент, але думаю, Рафаель гратиме до 30-31 року", - підсумував Надаль-старший.

Нагадаємо, що за підсумками Мастерсу в Маямі Рафа, як мінімум, сповзе на 4-те місце в рейтингу ATP.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram