>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Газзаєв: Тимощук, поважай Росію, яка тобі платить

У Пітері почалося цькування капітана збірної України

Газзаєв: Тимощук, поважай Росію, яка тобі платить
Фото: shahta.org

Колишній головний тренер збірної Росії Валерій Газзаєв прокоментував відвідини Анатолієм Тимощуком військового шпиталю у Києві.

"Ми повинні вектор наших стосунків повернути в інший бік. Прилетів вчора з Єревану, де вшановували Хорена Оганесяна, видатного футболіста. Туди приїхали грузини, вірмени, українці, росіяни. І я вам хочу сказати, що жодного слова про політику не було сказано. Настільки тепло спілкувалися!

Тимощук отримує в "Зеніті" 4 млн євро? Його треба викликати сюди, в нього запитати. Не можу сказати, що він неправильно зробив. Він любить свою країну. Але такі заяви робити не можна, якщо ти поважаєш країну, де отримуєш гроші", - сказав Газзаєв в ефірі "Первого канала".

Нагадаємо, минулого тижня збірна України напередодні вильоту до Іспанії відвідала військовий шпиталь у Києві. Капітан збірної Анатолій Тимощук взяв у цьому заході активну участь. З цієї причини у Пітері зараз розгорнулася ціла кампанія проти українця. Шанувальники "Зеніту" радять Анатолію, який понад п'ять сезонів провів у Пітері, згадати, хто йому платить зарплату.

Зазначимо, контракт Тимощука із "Зенітом" закінчується влітку 2015 року. Співпрацю навряд чи продовжать - Віллаш-Боаш на українця не розраховує.

Додамо, Газзаєв раніше невдало тренував "Динамо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram