>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Надаль: ITF бреше, коли розповідає про "успішний" Кубок Девіса

Іспанець впевнений: щось іде не так

Надаль: ITF бреше, коли розповідає про "успішний" Кубок Девіса
Фото: www.gotennis.ru

Екс-лідер світового рейтингу Рафаель Надаль заявив, що з форматом проведення Кубка Девіса треба щось робити.

"Очевидно, що щось перестало працювати. Кубок Девіса - чудовий турнір, але в ньому є як добре, так і погане. І коли ITF каже, що в ньому нічого не треба змінювати, це не дуже добре для нашого спорту", - цитує слова Надаля інтернет-видання DPA-International.

"Зрештою, ITF бреше уболівальникам і всім іншим. Вони скажуть, що минулий рік був вдалим. Коли переміг Федерер і збірна Швейцарії. Але я не грав, Новак Джокович не грав, а також багато інших гарних тенісистів", - зазначив Надаль.

"Однак ITF все одно скаже, що все було добре, тому що у фіналі грали збірні Швейцарії та Франції. Але це брехня. Це не змінює того, що в турнірі щось не працює. Думаю, ITF упустила можливість зробити турнір кращим", - зазначив Рафаель.

Додамо, що цього року стартовий тур Кубка Девіса змістили за термінами: якщо раніше матчі гралися після AusOpen, то цього разу - напередодні американських Мастерсів. Проте і Новак Джоковіч (1-й у світі), і Енді Маррей (4-й) затрималися в Європі, щоб зіграти за свої команди. Кеї Нішікорі (5-й) і Мілош Раоніч (6-й) також не відмовилися від ігор за свої збірні перед двома першими Мастерсами року - в Індіан-Веллсі та Маямі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram