>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

​Жеребкування Індіан-Веллса: "французькі булочки" для Надаля і залізний іспанець для Джоковича

Жереб на першому Мастерсі року, в цілому, уподобав Великих

​Жеребкування Індіан-Веллса: "французькі булочки" для Надаля і залізний іспанець для Джоковича
"Кусать Францию" - любимое занятие Рафы
Фото: EPA/UPG

До жеребкування чоловічого Мастерсу в Індіан-Веллсі, по суті, було одне глобальне питання: кому випаде Томаш Бердих (9-й у світі), який не входить нині в ТОП-8, але від того не менш небезпечний.

Тому що "рецидивіст" Марін Чиліч (10-й), при всій до нього повазі, навряд чи видасть на сонці Каліфорнії щось захмарне, а від Григора Димитрова (11-й) чекаєш тільки двох речей - або одруження з Шараповою, або зміни особистого тренера.

До слова, Димитров випаде Надалю. Якщо, звичайно, "доживе" до стадії 1/4 фіналу, попередньо обігравши Робредо і Раоніча. А ось Бердих дістався ще одній людині, котра перебуває "не на тому місці" - Стену Вавринці (7-й).

Переможець цього протистояння, у разі чого, вийде на Федерера. Великий мусить і Сеппі мститися в третьому колі, і Баутіста-Агути проходити в четвертому, а ось у своєму стартовому матчі, швидше за все, зіткнеться з круговим опором Єжи Яновича (51-й). Польський гігант в цьому сезоні ще нікому не програвав "за спасибі".

Додамо, що Надалю до гіпотетичної зустрічі з Раонічем/Димитровим може випасти тріо сіяних французів - Шарді або Симон з Гаске. Поклавши руку на серце, варто визнати - ну хіба що Симон вистрілить, тому що від Жеремі з Рішаром подвигів у матчі з Рафою очікувати навряд чи варто.

Зазначимо, що Новак Джокович після того, як послідовно розправиться з трьома суперниками (немає сенсу деталізувати), схрестить ракетки з Давидом Феррером, у якого в разі виходу у чвертьфінал буде вже 13 перемог поспіль. У іспанця з'явиться шанс довести, що це не таке вже й нещасливе число.

Додамо, що Сергій Стаховський (50-й) у першому колі зіграє з Семом Куеррі (43-й), а ось Олександру Долгополову (41-й) пощастило значно більше - він почне свій турнірний шлях матчем проти кваліфайєра.

Чоловіча частина турніру в Індіан-Велссі стартує в четвер, а сіяні включаться в боротьбу з суботи.

Імовірні чвертьфінали:

Джокович (1) - Феррер (8)

Маррей (4) - Нішикорі (5)

Надаль (3) - Раоніч (6)

Федерер (2) - Вавринка (7)/Бердих (9)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram