>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: це найганебніша поразка в моїй кар'єрі

Мюнхенці не потребували допомоги арбітра

Луческу: це найганебніша поразка в моїй кар'єрі
Фото: EPA/UPG

У середу "Шахтар" зазнав нищівної поразки від "Баварії" (0:7) в матчі-відповіді 1/8 ЛЧ. Після гри Мірча Луческу зазначив, що його вихованці показали безхарактерність:

"Я боявся одного, і це якраз сталося: пенальті або видалення в перші десять хвилин. У такій ситуації на полі мали бути бійці. На жаль, їх не було. Ми програвали всі єдиноборства, показали безхарактерність.

У перерві попереджав своїх гравців, що зараз зрівняти рахунок буде дуже складно, але треба облишити сором і боротися за свій імідж, за імідж команди. На жаль, не вийшло. Травму отримав Срна, і поки його випускали на поле, ми пропустили ще один гол. А потім вже команди на полі не було. Поєдинок закінчився після третього гола...

Те, як ми пропускали після контратак, просто неймовірно. Не можна в чисельній меншості так розкриватися і отримувати такі моменти біля своїх воріт. Для мене це найганебніша поразка в кар'єрі.

Видалення? Не думаю, що "Баварії" знадобилася така допомога вже на другій хвилині. Треба подивитися, чи справді там був пенальті. Але червону картку в жодному разі не можна було давати. З того моменту на полі в нашій команді, напевно, мали бути десять німців, а не десять бразильців!"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram