>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: у поєдинку з "Баварією" можливий будь-який результат

"Містер" упевнений, що "гірникам" удасться показати в Німеччині видовищний футбол

Луческу: у поєдинку з "Баварією" можливий будь-який результат
Фото: ФК "Шахтер"

Сьогодні в Мюнхені «Шахтар» у матчі-відповіді 1/8 фіналу ЛЧ зіграє з «Баварією». Напередодні матчу Мірча Луческу зазначив, що у футболі не завжди перемагає логіка:

«Я дуже високо оцінюю всю «Баварію», надто Гвардіолу. Вважаю, що зараз це найкращий тренер. Де б він не працював, одразу видно, що він ставить свою гру. А його стиль - дуже видовищний і атакувальний. Напевно, він подобається всім. Дуже ціную і поважаю цього тренера. Хоча наша дружба почалася з не дуже приємного моменту, який стався в Лізі чемпіонів. У «Баварії» дуже багато висококласних гравців. За складом це найсильніша команда в Європі сьогодні. Але у футболі не завжди перемагає логіка, все може статися на полі. Звичайно, фаворитом є «Баварія». Але ми хочемо залишити гарне враження, незалежно від тих умов, в яких живемо, де тренуємося і граємо.

Напевно, і я, і Гвардіола розповіли своїм гравцям усе без винятку. А що з цього станеться, покаже тільки матч. У цій грі можливо все! Якась помилка судді, якийсь рикошет або справді перевага одних футболістів над іншими. Непередбачувано!

Втрати? Азеведо випав на тривалий термін. Ісмаїлі теж вибув, поки що не бере участь. Бернард тільки почав тренуватися в загальній групі. Проблеми були перед останньою грою, коли у Тейшейри сталося отруєння. Коли ми втратили трьох центральних захисників через травми: Ордеця, Ракицького та Кривцова. Нам на втіху всі відновилися і готуються до «Баварії».

Ситуація в Україні? Дуже складно мобілізувати гравців у цій ситуації. Ми багато втратили. Втратили, на жаль, симпатію наших уболівальників, які не поруч з нами. На наші матчі приходить зовсім мало фанатів. Нас вважають командою Східної Європи, дуже складна ситуація. Тренуємося у складних умовах. Також змінюється Федерація футболу України. Теж, мабуть, на користь наших суперників. Але це наше життя, будемо боротися з усім цим. Ми намагаємося на високому рівні підтримувати імідж і потужність клубу».

Нагадаємо, в першому матчі, який відбувся у Львові, була зафіксована нульова нічия. Пеп Гвардіола в сьогоднішній грі не зможе розраховувати на Хабі Алонсо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram