>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гвардіола: "Шахтар" у Німеччині боровся б за чемпіонський титул

Пеп знову осипав Луческу компліментами

Гвардіола: "Шахтар" у Німеччині боровся б за чемпіонський титул
Фото: EPA/UPG

"Баварія" у всеозброєнні підходить до матчу 1/8 фіналу ЛЧ проти "Шахтаря" - всі мюнхенці за винятком давно травмованого Лама готові до бою. Однак, за словами Пепа Гвардіоли, завтра гранда Бундесліги чекає дуже складний матч.

"Усі в доброму стані і здорові. Крім Філіпа Лама, зрозуміло. А так, все добре. Я добре розумію, що нас завтра чекає. Знаю Луческу, з яким ми не раз змагалися. Але ми граємо на перемогу. Розумію, який тиск відчувають футболісти, проте я в них вірю. І вірю, що можемо перемогти.

"Гірники" грають на найвищому рівні. Бразильці донецької команди могли би грати в будь-якому клубі Бундесліги, а сам "Шахтар" боровся б у чемпіонаті Німеччини за чемпіонський титул.

Ми не раз грали з "гірниками" і тільки один раз впевнено переграли цю команду. В інших іграх були нічийні результати або перемоги з перевагою в один м'яч. Шість-сім ключових гравців залишилися в "Шахтарі" і понині. Я з великою повагою ставлюся до Луческу і не раз це казав. І повторюся, що дуже радий тому, що ми зіграли 0:0 у Львові, хоча ці слова і не знайшли підтримку в Німеччині", - заявив каталонець на традиційній передматчевій прес-конференції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram